Üç yıl önce konuşma sorunu yaşayan bir öğrencim için danıştım instagram üzerinden ona, hemen numarasını verip yardımcı olmaya çalıştı bana.Onun hazırladığı kelime ve cümle kartlarını aldım.Öğrencilerimle kullanıyoruz,öğretmen arkadaşlarım da kullanıyor benden isteyerek.
Kendisi özel eğitim uzmanı, kurduğu whatsapp grubunda da etkinlikler paylaşılıyor,önerilerde bulunuluyor ,öğretmenler arası iş birliği olan muhteşem bir grup.
Ne zaman bir eğitim hakkında ,merak ettiğim bir konu hakkında soru soracak olsam,hemencecik bana cevap veriyor.Onun mesleğine olan saygısı,özverisi eğitim adına çabaları bende hayranlık uyandırıyor.
Bursa’da özel öğrenme güçlüğü alanında özel eğitim uzmanı arıyorsanız Hanife Hocama gidebilirsiniz.
Şu an kendi hazırladığı çalışmalardan oluşturduğu pdf formatında bir de dijital kitabı var.O alanda öğrencilerle çalışmak için alacağım ben de.
ÖÖG’li öğrencilerle çalışıyorsanız onunla irtibata geçip pdf formatındaki kitabı bir ücret karşılığında almanızı öneririm.
Onun MEB bünyesinde olması ne güzel olurdu.
Ayrıca kendisinin workshop ve atölyelerde bilgi birikimini paylaşmasını isterim en büyük dileğim.Ankara’da olursa gitmek için ilk sıradayım.
İnstagram adresi: @bursa_disleksi_dehb
Kendisine sevgilerimi sunuyorum.